CONVENȚIA ACeR, EDIȚIA A IX-A

Cel mai importamt eveniment al anului în domeniul comunicațiilor electronice va avea loc în această săptămână, în Capitală. Este vorba de Convenția Națională de Comunicații Electronice, eveniment ajuns deja la ediția a IX-a, care va avea loc joi, 23 noiembrie la Hanul lui Manuc, din București.

Ca în fiecare an, A.C.e.R. va reuni cei mai importanți jucători din industria telecom în ideea dezvoltarii relațiilor de afaceri dintre aceștia, la eveniment fiind așteptați peste 200 de participanți.

Convenția A.C.e.R. de anul acesta oferă o platformă de networking dinamică între invitați de top din industrie: reprezentanții celor mai mari trusturi media internaționale și locale, principalii furnizori de servicii de telecomunicații, de conținut, de echipamente și soluții tehnice. La eveniment sunt așteptați să ia parte și reprezentanți ai Guvernului și Parlamentului României, Ministerului de resort, precum și ai agențiilor naționale de reglementare din domeniu (C.N.A., A.N.C.O.M.).

Deschiderea Convenției va fi oficializată de președintele TV Sat Media Grup, Adrian Neagu, președinte al A.C.e.R.

Pe parcursul zilei de conferință, invitații vor avea ocazia să afle noutăți despre viitorul conținutului TV și al tehnologiei media de top, dar și să asiste la dezbateri despre oportunitățile și provocările pieței de telecomunicații, cu reprezentanți ai tuturor companiilor și autorităților relevante din industrie.

Cea de-a IX-a ediție a Convenției Naționale de Comunicații Electronice este susținută de Warner Bros. Discovery, o companie globală, lider în domeniul media și al divertismentului, care produce și distribuie cel mai popular și complet portofoliu de conținut și branduri din lume, prin televiziune, film și streaming. De asemenea, evenimentul va fi susținut și în acest an de parteneri precum SES și TVSat Media Group.

A.C.e.R. este singura organizație profesională din țară care susține companii din toată industria de comunicații electronice din România, de la televizune prin cablu și satelit sau cu emisie terestră, radio, companii de telecomunicații – telefonie, internet, până la posturi TV locale și furnizori de echipamente și soluții tehnice.

Related posts